Programi "Memcare by Radio" është një program 15-minutësh në gjuhën angleze për të gjithë misionarët dhe punëtorët e krishterë në Shqipëri. Ky program u kujton të gjithë misionarëve dashurinë dhe kujdesin e Zotit, i ndihmon ata në rritjen e tyre shpirtërore, jep informacion të dobishëm dhe profesional dhe i siguron që nuk janë të harruar ndërkohë që ndihen të vetmuar dhe shërbejnë në situata të vështira.

 

Transmetohet në:

Radio 7 ora 6:45 dhe ritransmetimi ora 21:15, në Tiranë në 97.7 FM, në Lushnjë, Fier në 88.2 FM dhe në Elbasan 102.3 FM.