"E verteta ne provez"

Në këtë program laureatë të çmimit Nobel apo profesorë të ndryshëm të shkencave ekzakte do të japin mendimin e tyre në lidhje me shkencën, teoritë, evolucionin, natyrën dhe trupin njerëzor.

Qëndroni me ne për të dëgjuar fakte mahnitëse për organet e trupit tonë si dhe përgjigjen e pyetjeve të tilla si:

  • Çfarë mendojnë shkencëtarët për Zotin?
  • Si u bë jeta e gjallë?
  • A ka universi një fillim?
  • Kush e bëri Perëndinë?

Programin "E verteta në provëz" mund ta dëgjoni në çdo kohë në ketë link: https://www.twr360.org/ministry/16/e-v-rteta-n--prov-z/